Tack för en lyckad kväll


Emmie Gentzel, min stora syster hade party party igår lördag:) En väldigt lyckad kväll måste jag säga. Alla verkade tycka att erat framträdande var det bästa:)

tack, verkligen.


Grattis Emmie 22

Grattis till min underbaraste syster på hennes 22 årsdag:)
Du! du är faktiskt bäst! jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. om någon vet precis  hur jag käner och mår bara genom att kolla på mig så är det du. Allt du hjälpt mig med hittils i livet. en syster som du borde alla ha, men jag kommer alltid ha orginalet.  jag har en sådan tur som fått lära känna dig för du är mitt allt!
   
Grattis min ängel, du är verkligen det bästa i mitt liv! att jag fått lära känna dig som min storasyster betyder hur mycket som helst! <3


Tänker på Jenny


foto : ellentin


Sittandes i en stor tröja och tights, och kollar på när bror dennis från sundsvall spelars ps3. jag försökte spela men det gick inge vidare. idag precis som resten av alla dagar ar jag suttit och glott på tv, eftersom jag drabbades av halsfluss, jag tror jag har gått upp ex antal kilo efter knät.. aja att kolla på när bror spelar onlinespel är väldigt intressant kan man tänka sig.

aja jag ska nog ut och ta en liten lugn tur med min älsklingspolle idag iallafall.

 tänker på Jenny

RSS 2.0