bara din havreboll älskling


foto ellentin andersson


min jenny är bäst! hon är underbar och finns alltid för mig

Jag mår

Inte bra.

Hästarna och teater

Foto olivia


Hej hej, dagens födelsedagsfika var hos josefin. Grattis till världens vackraste syster! teater två dagar i rad och 2 cheesburgare senare har jag kommit fram till att det blir nog en rätt bra helg föressten:)

what a wonderful world!


foto jenny tuvesson nr 1 nr 2 har olivia andersoon tagit


Hemma står på dagens agenda:)  Helt underbart!
Lillasyster Olivia och jag sitter och skriker av lycka, tror det är vår-känslor faktiskt. Ska gå ut till katterna nu, De är lite trötta efter operation.

dagen´s får bli louis armstrong - what a wonderful world, galet bra låt!

Lassa hö


foto:ellentin andersson

En dag i solen! Hur underbart väder som helst! Dagen tillbringades faktiskt med alla djuren. Katter med tratt och hästar. Dessutom hämtade mamma och jag hö hos någon bonde, som ville låna ut en tinker till oss i sommar. Jag vill men tar kanske för mycket tid. vi får se.

dagens kommentar var herman, "livet är som en hora och han har inga pengar". underbar kommentar

Träningsverk och gerbera

foto:Ellentin andersson

Träningsverk och Gerbera. En dag bara jag och plastmaskinen hand i hand. jag införskaffade mig dock en ny sjal:D Imorgon blir det partaj bortanför knivsta med berglund,jennysimon och gustav. får se hur det blir. Det blir säkert toppen, brukar bli det när jag och jenny umgås. Hoppas på en ny design av jenny nu också. Skulle vara väldigt trevligt.

Dagen´s är nog min Jenny ändå! hon ställer upp för mig som bara den! älskar faktikst henne!

see ya later aligator!
Foto:Ellenitn andersson


see ya later aligator, for a while crockodile. Peter pan på stadsteatern är nog det bästa jag sett! Att jenny var med mig gjorde saken bara bättre. Gårdagen spenderades mestadels med jenny, God mat, teater och godis. kan inte bli bättre. Så jävla kul. jag och jenny är ju trots all "kultiverade".  Helt underbar helg faktiskt. med jenny och ellentin kan allt hända.
  Idag har jag dock varit på äventyr i stockholm med jenny och mamma och lillasyster. vi var på tulpanutställning, hur kul som helst. Mamma och olivia var dock inte lika intresserade som jag och jenny.
  Kul att du ringde herrå!


Dagen´s var nog jag och jenny och alla tusen foton som vi tog på natten i jenny´s säng, helt galet. Jag älskar dig jenny, faktiskt, du är underbar och någon jag verkligen har kul med. alla tokiga saker som vi gjort under bara två år. du lyssnar på vad jag har att såga och jag litar på dig! älskar dig och jag är så glad att ja har dig.

Dagens


foto:Ellentin andersson


Jag står och snittar rosor, helt stressad eftersom några hade gått på rast. Någon ropar och jag skär mig i fingret. inte nog med att jag typ blödde ner kniv och rosor, så måste jag försöka ta en kund samtidigt. Ni anar inte hur svårt det är att slå in paket samtidigt som man blöder från fingret. Men som den superkvinna jag är så lyckades jag tillslut få ihop ett hyfsat snyggt paket till kunden och vara relativt trevlig samtidigt.
    Jag får låna Leila´s nyckel till kontoret, hämtar plåster och fortsätter med rosorna. 18 rosor senare skär jag upp mitt nya plåster och sen blev det sjukstuga för hela slanten. En galen dag på kvantum med blod, svett och snattande tanter.

Dagen´s får nog ändå bli berglund´s körkort, jag är så stolt över han. fan, nu längtar man själv efter något så kul. 

Imorgon blir det mys-tid med jenny på teater och kina. super-trevligt tror jag! jag ska sova där och tänkte nog fjäska till mig en ny design på bloggen då:)

Dagen´s


foto:ellentin anderssonOm man kollat sig omkring i blomavdelningen på kvantum borde man ha sett en ettrig liten flicka sopade golvet. Idag har jag sprungit omkring helt förvirrad och hög på koffein, i kvantums blommor. Sjungandes och hoppandes lyckades jag till min stora förvåning faktiskt göra diverse saker. En otrolig  trevlig dam ville ha en ros och hon blev så glad att hon hoppade när jag fick fram en saana ros åt henne.
     Jag har bestämt att ha en dagen´s varje dag, det är om jag känner att jag vill plocka upp något trevligt som hänt under dagen, kanske en händelse eller en person som varit trevlig.

Dagen´s idag blir nog när tommy och tommy kom upp till vårat lilla hus och fixade datorer i mitt och olivias rum, helt underbart faktiskt. Jag vill nog lyfta fram den trevliga tanten på kvantum idag också, hon var så glad och gav mig mycket berömm. 
Jag fick också veta att jag och underbara Jenny ska umgås på lördag det är bara för bra!


Ett stort lycka till till berglund som ska köra upp imorgon också!  

Ledig dag


Foto: Ellentin andersson

Ledig idag, hur skönt som helst. Fast då går hela fucking dagen åt att plugga. Om ett par timmar bär det dock iväg till stora staden där vi ska träffa lillasyster och sedn dansa House. Jag saknar fatiskt mina damer i skolan fast jag bara är borta en dag.

Vill passa på att gratuler min underbara vän Berglund som klarade teori-provet idag, jag blir så stolt. så jävla roligt! Grattis!

Jenny ! <3

Jenny jag älskar dig min lilla pärla! tack för allt du ger  mig dagligen och alla kläder jag lånar av dig:D du är bäst kom ihåg det!

RSS 2.0